Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukanie kolegów do gry

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jest podpięty temat żeby można było znaleźć kolegów do gry ale dla mnie to bez sensu codziennie kilkadziesiąt ludzi pewnie pisze w tym temacie że szukają kogoś do gry i dobra powiedzmy że tam napisze ale wiadomo że nie dostanę żadnej odpowiedzi co o tym sądzicie? btw szukam kogoś do gry rankedów mój nick Nasteel EuNE kontakt na pw na forum po czym podam skype jestem w silver V tak wiem że mod zamknie ten temat i powie żebym napisał w tamtym temacie ale i tak nie dostanę odpowiedzi więc po co?

Opublikowano

Dobrze, rozumiemy to. Że chciałbyś z kimś pograć, ale skoro temat już jest, i jest on "Potwierdzono podpięty przez Moderatorów". Trzymaj się lepiej tego, bo w takich tematach mało co kto odpowie pewno. Lub ktoś go usunie. Napisz tam, a na pewno ktoś się do Ciebie odezwie w czasie przeciągu paru dni lub godzin. Zawsze można spróbować. ;)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...